argila

Argisal- CAS 01

Cataplasma rezultata din imbinarea argilei albastre untoase Azzurra cu extractul natural de salcie, reprezinta la ora actuala cel mai indicat produs, 100% natural, in tratamen...

Azzurra BELLISIMA - PAAM 01

Cataplasma rezultata din imbinarea Argilei Albastre Azzurra cu extractul de Mentha Piperita, reprezinta la aceasta ora cel mai bun produs terapeutic 100% natural bazat pe a...

Drenare

Atunci când aveţi probleme de circulaţie sanguină şi celulită, probleme de digestie şi hepatice, gîndiţi-vă să vă stimulaţi organismului. Argila reprezintă un mijloc simplu şi eficace pentru o reechilibrare delicată a organismului. Argila reuşeşte să elimine toate toxinele, fără a provoca pierderea oligoelementelor, ceea ce ar pune în pericol echilibrul organismul şi sănătatea dumneavoastră. Urmaţi cura cu argilă, ţinând cont de următoarele sfaturi:

  • Dimineaţa, pe stomacul gol, beţi un pahar cu lapte de argilă /pahar de apă plată cu 2-3 granule de argila albastră; După o săptămână vă veţi regăsi vitalitatea, graţie aportului de oligoelemnte care reglează toate funcţiile corpului;Organismul reuşeşte să evacueze surplusul de toxine şi îşi îndeplineşte mai bine funcţia de eliminare.
  • Urmaţi cura timp de cel puţin trei luni sau mai mult, potrivit necesităţilor dumneavoastră. Este simplu şi uşor dar mai ales foarte binefăcător!  (IDEM  OBOSEALĂ – cura v-a fi însoţită de fructe bogate în vitamina C).


Produse indicate: Azzurra ( AAUR 01, AAUR 02)