argila

Argisal- CAS 01

Cataplasma rezultata din imbinarea argilei albastre untoase Azzurra cu extractul natural de salcie, reprezinta la ora actuala cel mai indicat produs, 100% natural, in tratamen...

Azzurra BELLISIMA - PAAM 01

Cataplasma rezultata din imbinarea Argilei Albastre Azzurra cu extractul de Mentha Piperita, reprezinta la aceasta ora cel mai bun produs terapeutic 100% natural bazat pe a...

Pistruii

Pistruii nu sunt altceva decat mici pete circulare mai inchise la culoare formate din cauza excesului de melanina, substanta responsabila de pigmentarea pielii. in contact cu razele soarelui, nivelul de melanina creste, pentru a proteja pielea in profunzime. Cei mai expusi sunt cei cu tenul deschis la culoare, parul blond sau roscat si ochi verzi ori albastri.Pistruii nu reprezinta un pericol pentru sanatatea pielii, sunt doar un semnal ca rezistenta pielii la ultraviolete este slabita. Pentru a preveni aparitia in exces a pistruilor evita vara expunerea la soare mai eles intre orele 11-13 cand razele ultraviolete sunt mai puternice.

Argila Albastra prin continutul foarte bogat in minerale si oligoelemente, actioneaza impotriva pistruilor aplicata sub forma de masca cosmetica la care se adauga putin suc de lamaie proaspat. Masca se aplica de trei ori pe saptamana. Dupa indepartarea masti cosmetice este indicata o crema ce protejeaza importiva razelor solare (nu cauta antisolare 100% pt ca nu exista). Deoarece execesul de melanina este principala cauza in cazul pistruiatilor, tratamentul se completeaza cu o cura interna cu lapte de argila albastra (vezi prezentarea argilei), pentru echilibrarea metabolismului. Se va consuma o cana in fiecare dimineata pe stomacul gol. Regimul alimentar nu va contine grasimi, cafea, alcool.

De asemenea laptele si produsele din lapte se vor consuma  nu mai devreme de doua ore de la consumul laptelui de argila. Cura interna dureaza 21 zile cu 7 zile pauza, apoi ciclul esteindicata se  relua de doua ori pe an.

Produse necesare :Azzurra Epiderma (PAAR 02) 1 buc, Azzurra (AAUR 01)-1buc.