argila

Argisal- CAS 01

Cataplasma rezultata din imbinarea argilei albastre untoase Azzurra cu extractul natural de salcie, reprezinta la ora actuala cel mai indicat produs, 100% natural, in tratamen...

Azzurra BELLISIMA - PAAM 01

Cataplasma rezultata din imbinarea Argilei Albastre Azzurra cu extractul de Mentha Piperita, reprezinta la aceasta ora cel mai bun produs terapeutic 100% natural bazat pe a...

Tratamentul unui nodul Rece Tiroidian

Vreau sa va aduc de stire ca am folosit Argila Albastra pentru tratamentul unui nodul  Rece Tiroidian (Tiroidita subacuta, cu nodul Ecografic rece, de 4/3,5 cm).

Pacientul prezenta simptomele unei Hipertiroidii fruste. Binenteles i-am recomandat sa urmeze tratamentul endocrinologic recomandat de specialist, si in plus am administrat tratament complementar (adjuvant) cu Argila Albastra.
Am folosit Argila in cura externa (cataplasme, aplicatii externe cu pasta de argila albastra [exista gata preparata in farmacii si magazinele specializate, PAAR-01], 30-60min., zilnic pe nodulul tiroidian, timp de 20zile. Nodulul tiroidian rece de 4/3,5cm, prin aplicatii zilnice de pasta cu Argila Albastra s-a redus la jumatate 2/1cm in 20 zile).

De asemenea am administrat si intern Argila Albastra concomitent cu aplicatia externa. Astfel:

Primele 3 zile Apa de pe Argila (2 lingurite de argila albastra la 100 ml apa plata, amestecata seara, iar dimineata bauta pe stomacul gol, doar apa de pe argila); Urmatoarele 17 zile Laptele de Argila (adica 2 lingurite de argila albastra la 100 ml apa plata, amestecata seara, iar dimineata baut tot amestecul).

Cu stima Dr. Dan Mihai Rusu.