argila

Argisal- CAS 01

Cataplasma rezultata din imbinarea argilei albastre untoase Azzurra cu extractul natural de salcie, reprezinta la ora actuala cel mai indicat produs, 100% natural, in tratamen...

Azzurra BELLISIMA - PAAM 01

Cataplasma rezultata din imbinarea Argilei Albastre Azzurra cu extractul de Mentha Piperita, reprezinta la aceasta ora cel mai bun produs terapeutic 100% natural bazat pe a...

NOU !

Masca Cosmetica 100% naturala, realizata din pulberi de argila albastra untoasa purtatoare de camp static si extract de levantica; Este recomandata pentru tenurile: cuperozic, acneeic, gras si mixt; Masca cosmetica asigura beneficiara de o detoxifiere unica asigurata de argila albastra purtatoare de camp static, o degresare si hranire a tenului cu minerale si oligoelemente esentiale si antiage (Zn, Se, Ca, S, Ag) asigurand o catifelare si stralucire a tenului cu adevarat unica, pastrand in acelasi timp pH-ul tenului nemodificat; Extractul de levantica completeaza efectele benefice ale masti cosmetice cu proprietatile : antiseptice ,antibacterine si bineinteles cu parfumul inconfundabil; Este suficienta o singura aplicare pentru a realiza valoarea terapeutica deosibita a masti cosmetice;

IMPORTANT : O masca cosmetica netestata nu se aplica inainte de evimente importante !

Recomandari pentru obtinerea un ten stralucitor: Este important de stiut ca pentru a obtine o detoxifiere si degresare de durata a tenului sau a scalpului, trebuie urmat un regim dietetic bogat in legume si fructe (preponderent proaspete) de scurta durata 14-21 zile; Astfel odata cu aplicarea mastilor cosmetice se poate urma o cura interna cu argila Azzurra AAUR 02, pentru detoxifierea si drenarea organismului;

Pret Promotional 20 lei (TVA inclus)

Produs ce se poate comanda prin e-mail office@argilaalbastra.ro sau telefonic la 0756 800809, 0736 705228.

Produse

Azzurra BELLISIMA
Azzurra BELLISIMA
Cataplasma rezultata din imbinarea Argilei Albastre Azzurra cu extractul de Mentha Piperita;
AZZURRA THERMAE BAAR 01
AZZURRA THERMAE BAAR 01

2000 gr argila granulatie mare

45 RON

AZZURRA THERMAE -BAAR 01- este un produs recomandat in cura externa prin bai cu apa argiloasa; In toate aplicatiile fie ca este vorba despre spalaturi, clisme sau bai...;ACUM NU MAI AVEM TAXE POSTALE !!
AZZURRA BELLA PMCA 02
AZZURRA BELLA PMCA 02

500 gr - 5 plicuri a 100 gr pulbere- 25 RON

Azzurra Bella -Pulbere pentru Masca Cosmetică din Argilă Produs utilizat pentru măşti cosmetice de întreţinere a tenului si pentru măşti capilare de intărire...; ACUM NU MAI AVEM TAXE POSTALE !!
PURUS DERM (PAAG 01)
PURUS DERM (PAAG 01)
1200 gr cataplasma cu extract de galbenele

40 RON

Cataplasma rezultata din imbinarea argilei albastre untoase Azzurra cu extractul de CALENDULA OFFICINALIS, reprezinta la ora actuala cel mai indicat produs 100% natural in tratamentul complementar pentru; leucoree, trichomoniaza, acnee, micoze, candida albicans, furunculoze, parazitoze, osteoporoza, dermatite, intepaturi insecte, arsuri,herpes,etc.
AZZURRA EPIDERMA PAAR 01
AZZURRA EPIDERMA PAAR 01

1200gr Cataplasma

35 RON

Produsul este obţinut prin amestecul Argilei Albastre de Raciu AAUR 01 cu apa minerală ce izvoreşte din adâncul zăcământului de argilă...;ACUM NU MAI AVEM ..TAXE POSTALE !!
Azzurra AAUR 02
Azzurra AAUR 02

500 gr argila granulatie mica

20 RON

Argila conţine principalele minerale de care are nevoie organismul uman:magneziul, potasiul, sodiul, fierul...ACUM NU MAI AVEM .... TAXE POSTALE !!!
Azzurra AAUR 01
Azzurra AAUR 01

argila granulatie medie acopera necesarul pentru o luna de cura interna

30 RON

Produsul contine Argila Albastra Untoasa  pura, uscata numai la soare.  Argila conţine principalele minerale de care are nevoie organismul uman...; ACUM NU MAI AVEM...TAXE POSTALE !!!
AZZURRA Epiderma PAAR 02
AZZURRA Epiderma PAAR 02

500 gr Cataplasma

20 RON

Produsul este obţinut prin amestecul Argilei Albastre de Raciu AAUR 01 cu apa minerală din adâncul zăcământului de argilă...; ACUM NU MAI AVEM....TAXE POSTALE !!!
Azzurra Granule GAAR 01
Azzurra Granule GAAR 01

500 gr Argila granule

13,5 RON

Produsul contine granule din argila albastra recomandate in reglarea tensiunii arteriale, afte bucale, ciuperci bucale, drenare organism, oboseala..; ACUM NU MAI AVEM ...TAXE POSTALE !!!